Korak

Živimo v času hitrih sprememb, ki od nas zahtevajo stalno učenje in hitro prilagajanje.Zato je danes še toliko bolj pomembno, tako za podjetje, kot tudi za posameznika, da je izobražen, kompetenten za prilagajanje na spremembe ter usposobljen za delo, ter da svoje znanje nenehno izpopolnjuje. Vsi se zavedamo, da je vlaganje v razvoj in znanje eden izmed najpomembnejših dejavnik. Vsako podjetja, vsak vodja si želi kompetentne, pripadne in motivirane zaposlene. Ko pa pri vaših zaposlenih te lastnosti primanjkujejo, potem imate problem. 

Dobra novica pa je, da lahko imate prav vi velik vpliv na to, da vaši zaposleni postanejo takšni, kot si želite. Kako?

Rešitev pravzaprav že poznate. Tako kot že skrbno načrtujete, spremljate in izboljšujete druge poslovne procese, se lotite razvoja kadrov. Z načrtnim pristopom, s ciljno usmerjenostjo, s strokovno podporo boste dosegli učinke in rezultate, ki bodo zagotovo presegli vaš vložek.

Kadar podjetje nima zaposlene osebe, ki bi se pretežno ukvarjala s kadrovsko funkcijo ali pa ji za razvoj zaposlenih primanjkuje časa, se priporoča sodelovanje z zunanjim strokovnjakom. Pri razvoju zaposlenih ni hitrih rešitev. Le sistematično in ciljno usmerjeno delo z zaposlenimi na dolgi rok prinaša pozitivne učinke.

Z razvojem novega poslovnega modela Korak pri Zvezi ljudskih univerz Slovenije, želimo podjetjem pomagati pri razvoju kadra.

centrih Korak smo na voljo po vsej Sloveniji. Podjetjem stojimo ob strani skozi celoten proces razvoja kadrov: od prepoznavanja potreb in načrtovanja dejavnosti, preko njihove izvedbe do spremljanja učinkov. Zaposleni so tudi pri nas največji kapital. Seznanjeni so z vsemi razvojnimi trendi in posvečeni enemu samemu cilju: s posredovanjem novih znanj krepiti posameznike in graditi zadovoljne ter uspešne skupnosti.

Vaši zaposleni so vaš največji kapital. Da bo imelo vaše podjetje svoj jutri poskrbite za kompetence zaposlenih že danes. Več informacij in ponudbo izobraževanj najdete na spletni strani KORAK.

Za več informacij nas lahko kontaktirate na 030 313 612 ali nam pišite na info@korak-kadri.si

Skip to content